Privatlivspolitik2018-05-26T05:36:43+00:00

Privatlivspolitik

Websitet indsamler oplysninger om brugerne og deres besøg ved brug af såkaldte cookies eller ved at brugeren selv afgiver oplysningerne via formular på websitet.
Gamborg-mikkelsen.dk er forpligtet til at beskytte og respektere brugernes privatliv. I det følgende fremgår privatlivspolitik for gamborg-mikkelsen.dk.
Enhver bruger af gamborg-mikkelsen.dk bør læse privatlivspolitikken omhyggeligt.

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Helen Gamborg og Erik Mikkelsen
Solbakkevej 3
8766 Nørre Snede
Telefon: +45 30 13 80 63
E-mail: helen@gamborg-mikkelsen.dk
Webstedsadresse: https://www.gamborg-mikkelsen.dk

Hvilke personlige data vi indsamler

– Navn
– Adresse
– Telefonnummer
– E-mailadresse
– Personopysninger som du selv har givet os, fx i forbindelse med henvendelser

Kontaktformularer

Der opsamles personlige data, når der indsendes en kontaktformular. Personoplysninger slettes løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.
Den indsendte information bruges ikke til markedsføring.

Formål med og grundlag for indsamling af personoplysninger

Vi vil sikre, at dine personoplysninger alene indsamles og behandles i overensstemmelse med et eller flere af følgende formål:
– Levere kurser, som du har bestilt
– Besvare eventuelle spørgsmål eller indsigelser du måtte have
– Underrette dig om ændringer i vores kurser
– Give dig oplysninger om kurser, du tidligere har deltaget i hos os, eller som du har rettet forespørgsel om
– Forbedre vores hjemmeside
– Forbedre sikkerheden og forhindre bedrageri og misbrug
– Opbevare personoplysninger i det omfang, det er nødvendigt for at overholde bogføringsloven og andre retlige forpligtelser som gamborg-mikkelsen.dk måtte have
– Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger via formular eller mail
– Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb af kursus eller den henvendelse, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med
– Personlige data oprettes ikke kun af brugere der inteagerer med webstedet. Personlige data bliver også genereret fra tekniske processer, såsom kontaktformularer, cookies, Google Analytics og tredjeparters indlejringer

Hvor længe vi gemmer dine data

Vi opbevarer dine personlige oplysninger så længe det er nødvendigt for at yde tjeneste til dig. 
Personoplysninger slettes dog løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.
Hvis du ikke længere vil have os til at bruge dine personlige oplysninger, kan du anmode om, at vi sletter dine personlige oplysninger.

Hvilke rettigheder har du over dine data

– Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os via kontaktoplysningerne.
– Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computer med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website. Ændringer træder i kraft straks.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Cookies

Hvad er en cookie?

Når du besøger gamborg-mikkelsen.dk, lagres der cookies på din computer. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer, mobil eller tilsvarende ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Stort set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, idet de bruges til, at du nemt kan finde de websteder, hvor du har været, igen. Oftest hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret.

Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login, og hvordan hjemmesiden benyttes.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din harddisk. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du nægter cookies, kan der være funktionalitetet på forskellige websites, der ikke virker.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies.

Afvisning af cookies

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Sletning af cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende nemt slettes. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:
CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link.
Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.
Internet Explorer
Mozilla Firefox
Google Chrome
Safari
Opera
iPhone, iPad og andet fra Apple
Telefoner med Android styresystem

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (fx videoer og billeder). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og logget ind på det websted.

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: Google Analytics Opt-out Browser Add-on

IP-adresser

I forbindelse med Google Analytics kan Websitet indsamle oplysninger om brugerens computer, herunder brugerens IP-adresse, operativsystem og browsertype.
Dette er til at måle trafikken på websitet og har ikke til formål at identificere en enkeltperson.